Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/everydaygym.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Coronavirus – EVERY DAY GYM

Skip links

Coronavirus

Every Day Gym følger situationen i forbindelse med Coronavirus meget nøje og vil selvfølgelig fuldt ud følge de påbud som myndighederne måtte udstikke. Situationen i skrivende stund er den, at der forbydes forsamlinger på over 100 personer. Ud fra dette har Every Day Gym valgt at holde åben for træning. Every Day Gym har allerede opgraderet rengøringen af centeret og udstyr. Vi lukker for køb af engangstræning og korttidsmedlemskab.

Når man møder op i Every Day Gym for at træne, skal man tage følgende forholdsregler:

  • Alle der kommer SKAL logge sig ind med egen chip eller kort, også hvis man kommer flere sammen.
  • Du opfordres til at rengøre udstyret både før og efter brug.
  • Husk at bruge håndklæde ved træning på måtte.
  • Brug evt. træningshandsker.
  • Det er vigtigt, at du som medlem, såfremt du føler dig sløj eller har symptomer på sygdommen IKKE kommer i centeret.
  • Såfremt du konstateres smittet eller kommer i karantæne er det vigtigt at du straks kontakter Every Day Gym, der herefter tager de nødvendige forholdsregler og handler efter sundhedsmyndighedernes vurdering.

Husk centeret er åbent hele døgnet, så forsøg venligst at træne på forskellige tidspunkter, hvis det er muligt så undgå at træne i tidsrummet kl. 16-19 hvor der normalt er flest i centeret.

I øvrigt, følg sundhedsmyndighedernes anvisninger og bevar den sunde fornuft, pas godt på jer selv og hinanden, så vi forhåbentligt kan undgå at måtte lukke for træning.

God træning.